Workshops

Wij geven onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste meubelmaker workshops waarin wij u de fijne kneepjes van het stofferen leren. Wij beperken ons tot het stofferen aangezien het vervangen van singels, veren en vulling veel te arbeidsintensief is en hierdoor meerdere workshops noodzakelijk zijn.

Kosten workshop: € 75,00 ( exclusief materiaal ).

service
service

Wanneer

Deze workshops worden gegeven in kleine groepen van 4 tot 5 personen om een ieder de noodzakelijke begeleiding/aandacht te kunnen geven. Deze zullen plaatsvinden in onze werkplaats op een zaterdag van 10;00 – 16;00 uur. Koffie, thee en een eenvoudige lunch zijn inbegrepen.

Flevopost

Sinds het artikel in de Flevopost is er intussen een aardige belangstelling voor onze workshops. Ons plan is om hier na de zomervakanties in september weer mee te gaan beginnen.
Omdat we deze workshop in kleine groepjes gaan doen zouden we het bijzonder op prijs stellen nu vast te horen wie zich hiervoor wil aanmelden. Dit stelt ons in staat tijdig een juiste planning hiervoor te maken. Alvast onze dank.

Lees het artikel
service
service

Communicatie

Na opgave van deelname zullen wij na het bereiken van het gewenst aantal personen een zaterdag hiervoor inplannen. Voor het plaatsvinden van deze workshop zullen wij een aantal tips en onze voorwaarden mailen.

Schrijf je nu in